Ahoj Dominika, predstavíš nám tvoj najnovší prírastok v rodine?

Milly účinkovala v mojom rovnomennom videoklipe Milly, kedy som sa ja zamilovala do dalmatínov. Všetci sme videli film 101 dalmatínov, a každý podľa mňa v tej dobe chcel dalmatína. Dnes už je toto plemeno nezvyčajné a tak som sa rozhodla práve pre ňu.
Je u nás už od októbra, má teda niečo málo cez 9 mesiacov.

Ako si sa dostala ku kŕmeniu barfom?

Vedela som, že existuje takýto spôsob kŕmenia, niektorí kamoši tak kŕmia svoje psy, ale mala som obavy či to nebude pre mňa časovo náročné. Skladať kŕmnu dávku a pridávať do misky zvlášť mäso, kosti, vnútornosti… Bolo to pre mňa nepredstaviteľné, keďže ja sama nemám každý deň čas na prípravu zdravého jedla pre seba. Keď mi kamoška povedala o tom, že existujú aj hotové Barfer menučká, hneď sme s nimi začali kŕmiť.

Ako teda zvládaš pri tvojej pracovnej vyťaženosti kŕmenie barfom? Pomáha ti aj niekto z rodiny?

Na Barfer menučkách je super, že jediné, na čo musím myslieť je rozmrazenie. Jednoducho Milly navážim dávku do misky, nechám rozmraziť a rovno môže jesť. Je to jednoduché ako kŕmenie granulami, ale zároveň viem, že Milly dostáva kvalitnú surovú stravu.
Už máme rituál, ráno ju nakŕmi moja mamina, a večer ja.

Vnímaš na Milly nejaké zmeny, prípadne rozdiely oproti ďalším psíkom?

Milly je na Barfer menučkách a celkovo na barfe od jej troch mesiacov. Je veľmi pekne stavaná, má krásnu lesklú srsť, je v dobrej kondícii. Dostáva okrem Barfer menučiek aj ryby či kosti na hryzenie vďaka ktorým má krásne čisté zuby.

Keby si mala vybrať jeden produkt, ktorý má Milly najradšej, ktorý by to bol?

Za mňa určite Barfer menu. Je to česko-slovenský produkt z kvalitných surovín., čo je pre mňa veľké plus.

A ktoré konkrétne?

Všetky. Haha. Fakt všetky, nie je menučko, ktoré by jej chutilo menej. Jediné mäsko ktoré nechcela bola zverina. Ja mám menej rada kačacie Barfer menučko s držkami. Môj najlepší kamarát má veľmi rád fašírky, a podobné jedlá. Už sa raz smial, že by sa nečudoval keby som mu namiesto fašírok vysmažila Barfer menučko. A raz mu to asi aj spravím.

Čo sa týka vecí pre Milly - kde ich najčastejšie nakupuješ?

No z www.barfer.sk máme všetko. Doslova. Z barferu máme teda hlavne krmivo, ale aj vodítko, obojok, bio pamlsky, parohy na žužlanie, či dokonca šampóny. Za mňa je to skvelé ušetrenie času, keď všetky produkty nájdem na jednom eshope.

Spomenula si už, že máš aj priateľov, ktorí sú psíčkari. Ako vnímaš rozdelenie na granulárov a barferov?

Keď sa rozprávame s kamošmi psíčkarmi, tak sú takí, ktorí povedia, že na to nemajú čas, alebo je to náročné. A najmä sa im nechce skladať presné kŕmne dávky a podobne. Ale keď im poviem o Barfer menučkach, tak ešte som sa nestretla s inou reakciou ako “jeeej to je super.” Lebo vieš, pohybujem sa medzi ľuďmi ktorí sú na tom podobne časovo ako ja, ale nemyslím si, že by pes mal celý život jesť suché krmivo iba kvôli “lenivosti”. Je super, že psy môžeme v dnešnej dobe kŕmiť zdravo, chutne a zároveň ľahko.

Je niečo, čo by si rada spomenula na záver?

Asi hlavne to, že vidím na Milly ako jej barf strava veľmi prospieva a pomáha a netreba sa určite báť náročnosti. Keď to zvládne môj 6 ročný syn, myslím si, že to zvládne každý psíčkar ktorému na psovi záleží.

Všetky barfer menúčka sa dajú kúpiť TU.